Få slanke og tynde lår med løbeskoene

Det kan meget vel være, at alverdens slankekure lover, at man kan tabe os fem, otte eller ti kilo på få uger eller en måned. Men når det handler om at få tynde lår, der også er stærke, så er det især løbetræningen, der fremhæves, når man skal fremhæve den mest effektive øvelse til at tabe sig på lårene.

Få slankere lår med løbetræning

Når man løber, så sætter man nemlig gang i den hårdeste form for motion til kroppen.slanke lår
Det skyldes, at du løfter hele din krops vægt ved hvert skridt, når du løber. Sammenligner man med for eksempel cykling, så holder cyklen dig oppe i stedet for dine fødder, lår og ben. Og det er så langt at foretrække, for kroppen bruger rigtig meget energi, når den løber, og når kroppen gør det, så forbrændes mere fedt – også på lårene! For når du tager dine skridt i løb og sætter hælen i jorden og samtidig bevæger kroppen fremad, så bruger du det et bestemt punkt mellem lår og balle, og det giver benet og ballen en form, som de fleste godt kan lide at få. Derfor er en tur i løb på fem-seks kilometer fire gange om ugen den mest effektive øvelse til at tabe sig på lårene.

Begynd roligt og opbyg dine tynde lår

Men det er jo ikke alle, der synes, at løbetræning er noget, de har lyst til, og de kommer derfor sjældent eller aldrig i løbeskoene og ud på løbestien. Hvis man ikke er vant til at løbe, så kan man begynde stille og roligt ved at gå eller lunte en tur. Alt er bedre end ikke komme ud for at røre sig. Når man så kommer i lidt bedre træning, så kan du starte med at varme op i fem minutters tid og så løbe i omkring 30-40 minutter i det hele. Og du kan endda gøre øvelsen endnu mere effektiv ved at skifte mellem at løbe i almindeligt tempo i fem minutter og derefter skifte til at løbe i interval i fem minutter, hvor du skifter mellem at løbe hurtigt i 30 sekunder og derefter gå i 30 sekunder. Når man har fået gang i løbetræningen kan du hjælpe dine lår til at blive slankere ydermere ved at supplere træningen med nogle nemme øvelser, du kan lave så godt som over alt.

3 gode øvelser til slanke lår

Tag ét langt skridt med højre ben og bøj ned i benene, så begge knæled er i en stilling på 90 grader. Spænd så ballerne og maven og stræk benene, mens du bevæger benene frem i det næste skridt med venstre ben. Gå 10-15 skridt på den måde og gør det i tre omgange.

En anden effektiv øvelse til at tabe sig på lårene er at bruge håndvægte eller lignende på to-tre kilo hver og holde armene ned langs siden. Stå med fødderne i samme afstand som skuldrende og hold hele din vægt på hælene. Skyd så numsen ud, som om du skal til at sætte dig ned, og bøj ned i knæene – men pas dog på, at knæene ikke stikker ud over tæerne. Hold ryggen ret og gentag øvelsen flere gang – lige så lang tid, du kan holde ryggen ret.

Den næste øvelse er især god til kvinder, der har den velkendte følelse af at have væske i benene, eller som har hævelser i benene, efter en lang dag på jobbet. Læg dig ned på ryggen og stræk benene op i luften. Spænd i benene og bøj og stræk ved at bøje i knæene.

Selvom det lyder som en hård omgang at løbetræne og lave øvelser for at styrke lårene, så skal der altså lidt mere til endnu, før man kan vise sine slanke og stærke lår frem i bikinien.

Den mad, du spiser, spiller nemlig også en meget vigtig rolle, for at du kan nå det mål, du har sat dig. Det gælder om at spise så mange grøntsager som muligt, drikke vand og holde dig væk fra sukkerholdige sager. Du skal også spare på brødet. For vil du tabe dig, samtidig med at du ønsker tyndere lår, skal du også holde dig fra kornprodukter.

Den mest effektive øvelse til at tabe sig på lårene er altid din egen motivation og vilje til at følge intentionerne hele vejen og gennemføre dine ønsker om en sundere krop. Det er din krop og din vilje, der skal føre dig igennem og nå dine mål. Kan man træne sin krop og lår slanke? Du kan aldrig komme til at træne så hurtigt, som du kan spise, for du skal spise flere gange om dagen. Men træning er vigtig, hvis du skal have strammet op nedover benene. Hvis du vil have tynde lår og en smuk figur, skal du både træne og lægge din kost om. Så tænk over, hvad du spiser, og træn effektivt hver dag med de øvelser, du kan nå.
En god lille guide om lår og træning finder du også hos Personlig træner Joan lang her